Η τραγική ιστορία του dj που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κηφισίας

Άγνωστες πτυχές από την ζωή του dj που σκοτώθηκε στην Κηφισίας έρχονται... στο φως της δημοσιότητας. Ο 22χρονος μεγάλωσε χωρίς πατέρα καθώς είχε σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
Η μητέρα του 22χρονου κατάγεται από το Μικρό Χωριό και σύμφωνα με το lamistar.gr η μοίρα την χτύπησε για δεύτερη φορά αφού μεγάλωσε μόνο της τον άτυχο Αποστόλη και τον άλλο γιο της, επειδή ο πατέρας τους είχε σκοτωθεί σε δυστύχημα και μάλιστα σε νεαρή ηλικία.

Η κοινωνία του Μικρού Χωριού είναι συγκλονισμένη από τον ξαφνικό θάνατο του νεαρού που άφησε την τελευταία του πνοή στη Λεωφόρο Κηφισίας τα ξημερώματα της Κυριακής. Η κηδεία του 22χρονου θα γίνει την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρια στην εκκλησία του Μικρού Χωριού στην Ευρυτανία.







Ο Αποστόλης που εργαζόταν ως dj στην Κηφισιά βρήκε τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του, έπεσε πάνω σε κολόνα και κατέληξε σε υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου όπου και άρπαξε φωτιά.

Οι συνάδελφοί του από το μπαρ όπου εργαζόταν ο Αποστόλης, εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον θάνατο του στο Facebook, ενώ ανακοίνωσαν ότι το μπαρ θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας.
Tromaktiko
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου