Παντρεύτηκε η Κατερινα Λεχου;

Με κουμπάρους τον Γιάννη Μπέζο και την σύζυγό του
Βουτιές και…
γάμο φαίνεται πως έκαναν η Κατερίνα Λέχου και ο Μάνος Στρατάκης στην Πάτμο σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους του νησιού.
Σύμφωνα με όσα λέγονται και ακούγονται στο νησί και έμαθε το star.gr, η ηθοποιός και ο αγαπημένος της αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης στο εξωκλήσι του Αγίου Δημήτριου, με κουμπάρους τον Γιάννη Μπέζο και την σύζυγό του, Ναταλία Τσαλίκη. Άλλωστε, η Κατερίνα Λέχου και ο Γιάννης Μπέζος διατηρούν άψογες φιλικές σχέσεις μετά και την συνεργασία τους στην επιτυχημένη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί».
Ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο, αφού, εκτός από το ζευγάρι και τους κουμπάρους, παρόντες ήταν μόνο ο παπάς και ο ψάλτης!
Η Κατερίνα Λέχου και ο Μάνος Στρατάκης, που μετρούν πέντε χρόνια σχέσης, απαθανατίστηκαν από το περιοδικό «Hello» στην Πάτμο, να κάνουν τα πρώτα τους μπάνια στην παραλία του Κάμπου, οπότε η παρουσία τους στο νησί είναι επιβεβαιωμένη.
Όσο για το γάμο;
Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της, τον Μάιο, στο περιοδικό «Celebrity», η ηθοποιός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, προσθέτοντας πως «για μένα ο γάμος είναι ένα μυστήριο και όχι μια υπογραφή σε ένα χαρτί».


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου