Κάνουν Μπάνιο, Κλέβουν Και Φεύγουν!

Όσο περνούν οι μέρες, όλο και περισσότερα σπίτια αποκαλύπτεται ότι έχουν...
"επισκεφθεί" οι επικίνδυνοι κακοποιοί. 

Η περιοχή έχει πολλά εξοχικά, τα οποία παραμένουν κενά το χειμώνα. Τώρα που οι ιδιοκτήτες τους τα επισκέπτονται ο ένας μετά τον άλλο λόγω καλοκαιριού, πολλοί από αυτούς, διαπιστώνουν ότι έχουν πέσει θύματα διάρρηξης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές λοιπόν, οι δραπέτες των Τρικάλων, έχουν μπει σε τουλάχιστον 10 σπίτια της περιοχής. Τα στοιχεία δείχνουν ότι μένουν για λίγο, μέσα στο κάθε σπίτι, κάνουν μπανιο και... πριν φύγουν, κλέβουν από μέσα, πράγματα που χρειάζονται.

Τι είναι αυτά; Ρούχα, κουβέρτες για τις κρύες νύχτες, τροφή που δε χρειάζεται ψυγείο για να διατηρηθεί (ρύζι, μακαρόνια, κονσέρβες), νερό αλλά και κατσαρόλες για να μαγειρέψουν το φαγητό τους.

Κάπως έτσι, έχουν καταφέρει τόσες μέρες να επιβιώνουν σε δύσβατα σημεία της ορεινης Ναυπακτίας και Φωκίδας.

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τους οδικούς άξονες, έτσι ώστε να μη μπορούν να φύγουν οι δραπέτες. 

Ωστόσο, δεν έχουν καταφέρει ακόμα να τους πιάσουν, γιατί εκείνοι, μη μπορώντας να διαφύγουν από το δρόμο, κινούνται με τα πόδια στον ορεινό όγκο της περιοχής, σε δύσβατα σημεία, που είναι δύοσκολο να εντοπιστούν από τους αστυνομικούς.

Πήγες λένε μάλιστα, ότι δεν αποκλείεται, να έχουν "χωριστεί" οι δραπέτες.

Την ίδια ώρα, ανάστατοι είναι οι κάτοικοι των γύρω περιοχών, καθώς γνωρίζουν ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με τους επικίνδυνους και αδίστακτους κακοποιούς.

Πηγή: newsit
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου