Ηλίας Βρεττός: Με την Αραβανή λένε πως «τα’ χει» αλλά με τη Γερμανού βγαίνει!-ΦΩΤΟ

Μετά το τέλος του show χορού, τα δυο τους, έφυγαν μαζί με το αυτοκίνητο της Ναταλίας, και κατευθύνθηκαν στην Αγία Παρασκευή, όπου συνάντησαν την χορεύτρια του Ηλία, με δυο φίλες της, σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής.

nat1.jpg
Οι δυο πρώην, σύμφωνα με όσους τους είδαν από κοντά, ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, με τον τραγουδιστή να έχει αγκαλιάσει τη Γερμανού, και τη Ναταλία να του χαϊδεύει τα μαλλιά και να του ψιθυρίζει στ΄αυτί.

nat2.jpg
Βλέπετε, η σχέση τους μπορεί να τελείωσε στα μέσα του 2011, αλλά οι σχέσεις τους παραμένουν άψογες μέχρι και σήμερα, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες.

nat3.jpg

Το καλύτερο όμως δεν σας το είπαμε: Όπως σας ξαναγράψαμε, οι φήμες θέλουν τον Ηλία Βρεττό, ζευγάρι με την Ευαγγελία Αραβανή τις τελευταίες εβδομάδες. Ο ίδιος βέβαια δεν μιλά όπως έχει πει για την προσωπική του ζωή, αλλά άτομο από το στενό του περιβάλλον, λέει ότι οι δυο τους όντως είχαν ένα πολύ έντονο φλερτ μεταξύ τους, μόνο που δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό, και πως ο χρόνος είναι αυτός που θα δείξει!


nat4.jpg
Μεγάλο μπέρδεμα βρε παιδί μου, αν σκεφτείτε, πως ο Βρεττός που υπήρξε πρώην της Ναταλίας, είναι νυν της Ευαγγελίας, η οποία σημειωτέον, έχει άψογες σχέσεις με την Ναταλία Γερμανού, έχοντας περάσει και από το πλατό του «Μες την Καλή Χαρά» για ένα φεγγάρι!!!

nat5.jpg
www.star.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου