Πάνο, ξεβρώμισε τους "Ανεξάρτητοι Έλληνες" από τα σκουπίδια και προχωρά όπως ξεκινήσαμε

Ξεκαθαρίζει το τοπίο τελικά στους Ανεξάρτητους Έλληνες με τους "γνωστούς" από καιρό "δούρειους ίππους" να αποχωρούν σιγά σιγά από το κόμμα.

Ο Π. Καμμένος ξεκίνησε τέτοια εποχή πέρυσι τον αγώνα του από το διαδίκτυο και τον συνεχίζει μέχρι και σήμερα χωρίς φανφάρες και παπαγάλους να τον πλαισιώνουν και να τον υποστηρίζουν.

Οι μόνοι υποστηρικτές του, ο κόσμος που τον πιστεύει και τον υποστηρίζει από την 1η μέρα και κάμποσα ιστολόγια σαν το δικό μας. Μόνο αυτοί και όλοι οι άλλοι απέναντι του.

Αντιδράσεις υπέρ του Π. Καμμένου μέσα από το Facebook. Από εκεί που ξεκίνησαν όλα


Λάτρης της "καρέκλας" δεν υπήρξε ποτέ και κάλλιστα σαν πρώτος σε ψήφους στη Β' Αθηνών επί ΝΔ θα μπορούσε να ήταν από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της παράταξης με θέση υπουργού.

Ο Π. Καμμένος δεν ψήφισε κανένα από τα μνημόνια και έμεινε πιστός στις ιδέες και τα πιστεύω του, κάποιοι από τους αποχωρήσαντες τα ψήφισαν και κακώς ο Καμμένος τους ενέταξε στις τάξεις του κόμματος εξ' αρχής.





|Πηγή: "Τα νέα του καναπέ"

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου