Κατερίνα Μεταξά: Η νέα πρωταγωνίστρια της Sirina είναι βόμβα μεγατόνων!

Φέτος το καλοκαίρι, λοιπόν, αποδέχτηκε την πρόταση που της έκανε ο Δημήτρης Σειρηνάκης για μια κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά. Εντυπωσιασμένη από τις ομορφιές του τόπου μας και την πατροπαράδοτη
φιλοξενία, η Κατερίνα πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποδεχτεί τη δελεαστική πρόταση που της έκανε η Sirina και να πρωταγωνιστήσει σε μια από τις επόμενες παραγωγές μας.
ς.
Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας από τις φωτογραφίες του Τάσου Ωραιόπουλου, η μελαχρινή θεά με το φιδίσιο κορμί έχει όλα τα προσόντα για να μεγαλουργήσει και στη βιομηχανία του πορνό. Το γεγονός και μόνο ότι επέλεξε τη Sirina για να κάνει τα πρώτα βήματά της στο δύσκολο αυτό χώρο δημιουργεί πολλές προσδοκίες για μια παραγωγή διεθνών προδιαγραφών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εσείς, οι φανατικοί αναγνώστες της Sirina, θα είσαστε οι πρώτοι που θα απολαύσετε την Κατερίνα στον καινούργιο αυτό ρόλο της.


sirina.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment