Αντωνία Καλλιμούκου: Μια κούκλα με μυαλό και φαντασία στο πλάι της Μενεγάκη! (φωτό)


Είναι εστεμμένο μοντέλο, έγινε περισσότερο γνωστή από τη συμμετοχή της στην καλοκαιρινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Elatte» και αυτή τη στιγμή την χαζεύουμε στη μεσημεριανή εκπομπή της Μενεγάκη, καθώς είναι μία εκ των νέων της συνεργατών.

Ποιος είπε όμως ότι οι κούκλες - και μάλιστα ξανθές - δεν διαθέτουν μυαλό, φαντασία, όνειρα; Η Αντωνία Καλλιμούκου ήρθε να μας εκπλήξει.

Ξέρει να μιλά σωστά ελληνικά, μαγεύει τον φακό με τα νάζια της και μας αποκαλύπτει ακόμη ένα ταλέντο της: αυτό της συγγραφής.

Ναι, καλά διαβάζετε. Η δίμετρη καλλονή έχει γράψει ένα βιβλίο με παιδικά παραμύθια, έχει τελειώσει τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και παραδέχεται πως στα όνειρά της δεν βάζει φραγμούς.

Μάλιστα για την ενασχόλησή της με τη συγγραφή είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Δεν είμαι ούτε μοντέλο, ούτε συγγραφέας, ούτε οικονομολόγος ούτε πρωτάρα παρουσιάστρια ούτε μαθήτρια υποκριτικής - τίποτα δηλαδή, τίποτα μόνο. Είμαι όλα αυτά που κάνω και ο καθένας ας με κρίνει σε κάθε τομέα με βάση τη δουλειά μου».

Συγγραφέας είναι και ο νυν σύντροφός της, με τον οποίο μάλιστα και συζεί. Τα παιδικά παραμύθια τους ένωσαν και ο υπόλοιπος ανδρικός πληθυσμός απόμεινε να θαυμάζει τα αισθησιακά εξώφυλλά της... 









Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment