To αισθησιακό DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου -γροθιά- στο ρατσισμό.


O κόσμος μας είναι πολύ διαφορετικός από την εποχή που βγήκε το πρώτο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Είμαστε πια μια χώρα του ΔΝΤ, η Μέση Ανατολή αυταναφλέγεται, σπουδαίες αλλαγές.

Και η Τζούλια έχει αλλάξει: Το πρώτο πράγμα που προσέχεις στο ημίωρο εργάκι είναι ότι έχει πάρει λίγα κιλάκια. Βέβαια, εμείς εδώ δεν είμαστε ένα site που δίνει σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες — για την Τζούλια Αλεξανδράτου μιλάμε, μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες που έχουν βγει τις τελευταίες δεκαετίες. Εξακολουθεί να είναι υπερθέαμα.

Το δεύτερο DVD είναι αρκετά διαφορετικό από το πρώτο, από τις εξής απόψεις:
1) Πλέον όλοι ξέρουν περί τίνος πρόκειται, και είναι πιο συνειδητοποιημένοι
2) Πλέον δεν υπάρχει μπουκάλι
3) Οι παρτενέρ πλέον είναι δύο
4) Οι παρτενέρ είναι μαύροι (ο ένας είναι και πολύ διάσημος πορνοστάρ)
5) Η ερμηνεία της Τζούλιας είναι πολύ πιο ώριμη και πολύ πιο πορνογραφική

Ας σταθούμε λίγο στο τελευταίο σημείο. Μια σημαντική (η μόνη) ένσταση από το πρώτο DVD ήταν το ότι η Τζούλια ακκιζόταν σαν μοντέλο λίγο περισσότερο απ' ό,τι θα έπρεπε. Τώρα πλέον δεν αγγίζεται τόσο — δεν έχει και το χρόνο, ή το χώρο, καθώς οι παρτενέρ της την απασχολούν πολύ περισσότερο από τον ανώνυμο και ακέφαλο τύπο του πρώτου μέρους.

Εδώ, λοιπόν, η Τζούλια αφήνεται ολοκληρωτικά στην πορνογραφία, και κάνει ψιλο-άγριο και λίγο αδέξιο σεξ με τους νταγλαράδες της, οι οποίοι μοιάζουν να το απολαμβάνουν αρκετά. Και η ίδια, πάντως, μοιάζει πολύ ορεξάτη.

Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, καθώς εδώ είμαστε οικογενειακό site, αλλά μας έκανε εντύπωση η έμφαση της Τζούλιας στις στοματικές της επιδόσεις, οι οποίες έχουν αξιοθαύμαστο βάθος. Επίσης, κάπου στο 30' γίνεται και μια απόπειρα για πρωκτικό σεξ, η οποία είναι σύντομη και όχι πολύ πετυχημένη, το προσπάθησαν αλλά δεν τους βγήκε, εντάξει, τι να κάνουμε, δεν θέλουν πολύ ζόρι αυτά τα θέματα.

Πιο προχωρημένα πράγματα που βλέπει κανείς σε τέτοια θεάματα όπως DP δεν είδαμε, αλλά εντάξει, δεύτερη ταινία της είναι της κοπέλας, έχει ακόμα πράγματα να μάθει. Εξάλλου, μόνο ο ένας από τους δύο λεβέντες ολοκλήρωσε τη συνεύρεση κι αυτό μοιάζει άδικο. Ελπίζουμε και ο άλλος να μην έμεινε με blue balls.

Το DVD κυκλοφορεί στα περίπτερα και κοστίζει 14,9 ευρώ. Περιέχει καιένα ξεκαρδιστικό περιοδικάκι.

"Έχω και κότερο πάμε μια βόλτα?"

"Για να δω, είσαι μαύρο η ξεβάφεις?"


Η Τζούλια σε στιγμιότυπο -γροθιά- σε κάθε είδους ρατσισμό

Σιγά την σιλικόνη αγόρι!"

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment